block_info: cstarchello_detailpages, Detail title

O-drie

block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
OIII architecten werkt vanuit de inhoud. Architecten en interieurarchitecten onderzoeken en ontdekken samen met opdrachtgevers, adviseurs en gebruikers om te komen tot fijne, gezonde en inspirerende leef­omgevingen. Research en integratie van verschillende disciplines en intensieve samenwerking met gebruikers en opdrachtgevers vormen de basis voor innovatie en ontwikkeling van onze projecten.

OIII architecten heeft een kritische en resultaatgerichte ontwerpbenadering met als basis een grondige analyse van de opgave en de omstandigheden waaronder het project moet worden gerealiseerd. Afzonderlijke expertise in stedenbouw, woningbouw, cultuur, zorg, onderwijs, werk(kantoor)omgevingen, gezond bouwen en herbestemming is gebundeld waardoor complexe hedendaagse bouw– en ontwerpopgaven worden vertaald in concrete en inspirerende voorstellen.

Expertise en de persoonlijke inbreng van alle medewerkers vormen een belangrijk onderdeel van onze ontwerpbenadering. Het leidt tot een diepgaande kwaliteit van specialismen in een uitgebalanceerd eindresultaat waarin het goed werken, wonen, leren en spelen is.
block_info: cstarchello_detailpages, Details page socials
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected
block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all activities